sobota 30. marca 2013

Lips products



So sestrou sme si našli kamošky z Fann parfumérie. Sú krásne a úžasné. Vyznajú sa vo svojej robotke, dobre poradia a povedia, čo je nové. Preto keď som doma z intráku, Fannko je naša povinná zástavka. Posledne sme ich boli omrknúť v stredu a neodišla som naprázdno. Kúpila som Collistar rúž. Najprv som z neho nebola nadšená, preferujem skôr červené, ružové farby a toto je môj prvý nude hnedý, ale teraz neľutujem. Je fantastický. Väčšina rúžov mi vysúša pery, tento práve naopak. Pery boli hladké a vláčne. Stojí za to, veď je to Collistar!
Okrem rúžu som kúpila vajíčko z Oriflamu s Ko-Ko-So-vou vôňou. Ou mňam. Aj keď preferujem tyčinkové balzamy, kvôli tomu, že si nemusíte špinavými prstami nanášať balzam, vajíčko je klasika a kokosové som musela mať.

With my sister we have met new friends in Fann perfumery. They are beautiful and amazing. They know well in their work, can give good advice and say to us, what's new. When I am home from college, Fann is our obliged stop. Recently we visited them last Wednesday and I didn't leave empty handed. I bought Collistar lipstick. At first I wasn't so excited about it, I prefer red or pink colors, this is my first nude brown color lipstick, but  I don't regret. It's fantastic. Most of lispticks make my lips dry, this one not. My lips were soft. The lipstick is really worth buying.
Except lipstick I bought lipbalm from Oriflame with coconut smell. Oh yummy. I prefer lipbalm in sticks, because you don't have to use dirty fingers to put lipbalm on lips, but this lipbalm is such a classic and these coconut one I have to buy.

nedeľa 24. marca 2013

week-end



Áno, zas iPhone fotky, hups. Piatok ráno som bola s Lubitelkou kupovať bežecké tenisky. Lubka si vybrala čierne s mintovou farbou. Nike má najkrajšie bežecké tenisky. Nazvala by som ich motivačné. Stačí keď sa na ne pozriete, a máte chuť ísť si zabehať.  
Poobede zas nákupy a obzeranie ľudí v obchoďáku s Julinkou. Hľadala som skinny rifle a slnečné zrkadlové okuliare. Našla a kúpila som aspoň tieto rifle s vysokým sedom a sú skvelé. Už len tie okuliare a budem spokojná.
Včera sme boli fandiť na basketbale, spievali si Franka Oceana, pili medovo-mentolový čaj, jedli cestoviny a pohoršovali sa nad správaním 16-ročných chlapcov. A zajtra od rána škola a večer konečne meeting s Katulkou. Jeej.  

sobota 23. marca 2013




Drdol, koláčik. Francúzske mademoiselles pokladajú drdol za najelegantnejší účes a ja s nimi súhlasím. Vysoký či nízky, vyhladený či rozcuchaný, veľký či malý na tom nezáleží. Ja preferujem s cestičkou na strede, rozcuchaný, podľa nálady nízky alebo vysoký...

piatok 22. marca 2013

Hello yellow!


Čižmičky zo Zary sú najkrajšie aké som kedy mala. Nie som čižmičkový typ, ale tieto so strieborným opätkom, tie som musela kúpiť. A ešte ako krásne klopkajú. Vrátili ma do detstva, keď som nechcela iné topánky iba čierne lakované klopkačky. 
Tento týždeň bol divný. Od pondelka som sa tešila na stredu, keď malo byť už konečne lepšie počasie, čo aj bolo, ale od štvrtka je to zas depresia. Ráno žiadna chuť, žiadna energia, nič, nula, zero. Aspoň žltý sveter sa to snažil zachrániť a vyčariť mi pekný deň.
Je to strašné ako počasie vie ovplyvniť našu (teda aspoň moju) náladu... Budem musieť začať jesť častejšie ryby. Látky obsiahnuté v nich vraj zlepšujú náladu a preto sú eskimáci veselí ľudia...
 Krásny piatok s dobrou náladou a úsmevom prajem. 




 jeans\boots - Zara, sweater  - vintage, handbag - TOD'S

streda 13. marca 2013

pondelok 11. marca 2013

His Nike cap


Po skvelých 4 dňoch sukničkovania, opätkovania, blúzkovania, elegantnosti opäť do trička, džínov, botičiek a všednosti. Mala som aj pánsku šiltovku, ktorú som si kúpila raz v zime neplánovane a je superská. Aspoň podľa mňa.
Dnešok prebehol ako vždy tak rýchlo, že ani neviem a už je večer. Odpadla mi zas hodina, so spolužiakmi sme boli na pressku, vybavovala som, fotili sme a večerný nákup nebol až taký ťažký ako som očakávala. Typický školský deň. Teraz už len veget, úlohy a fonetika. 









sobota 9. marca 2013

Robotka a la tutti



Dnešok v robotke bol skvelý. Škoda len, že zajtra posledný krát ;( 
Rýchlo ranné fotky fotené zas len na iPhone počas nestíhačiek do roboty. Prajem krásny sobotný večer. 

streda 6. marca 2013

sun, smile, stripes and soulmate

 

Včerajšok bol zase jeden z tých lepších dní. Svietilo slnko, fúkal vietor, odpadla mi fonetika, obedovala som grécky šalát, pózovala s Julinkou, mala plné ruky, vypracovala zadanie na informatiku, učila sa lexikológiu, obzerala, nakupovala, plánovala, smiala sa a premiérovala novú Topshop košeľu so Zara rifličkami. Košeľa je biela s modrými pásikmi a cítila som sa v nej ako ryba vo vode. Rifle sú moje druhé zo Zary a zatiaľ nemajú chyby. Fotky sú fotené len na iPhone, keďže od rána do večera som mala byť v škole a fotenie nebolo v pláne. 
Držte sa, užívajte si, bavte sa a usmejte sa. PP




utorok 5. marca 2013

trouble free


Oficiálne, jar je skoro tu.  
Je úžasné, čo dokáže slnečné počasie, za posledný týždeň sa každému zlepšila nálada, všetci sa vytešujeme z tepla a svetla. Dnes som šla zo školy o 18:00 a ešte bolo svetlo. Parádička!
Fotky sú zo dokonalého včerajška, keď sme cez okno v rozvrhu kávovali. Oblečenú som mala slabunko-ružovú košeľu, ktorá ma perfektne predĺžný strih zozadu z hmka, skinny čierne rifle, klobúk, najpohodlnejšie topánočky, čiernu parku a kabelu z Promodu. 
Po škole, sme sa spontánne rozhodli ísť na basketbal Nitra - Levice. Mali sme skvelé miesta - nad nami, vedľa nás, pod nami samí vysokí silní chlapci a k tomu ešte víťazstvo nášho favorita. Bolo viac ako dobre a teším sa na ďalší zápas. Nitra, do toho! :)