pondelok 3. decembra 2012

its casual







 Nie som fanúšik zimy. Ale na druhej strane som fanúšik svetrov. Takých tých najväčších, najteplejších, najpohodlnejších. Dnes som mala môj najobľúbenejší sveter v obyčajnej školskej kombináci s bielym Topshop tričkom a džínami. Džíny sú moja kažodenná voľba a  tieto Zara obzvlášť. Je to divné, ale vlastním asi 20ks riflí ale nosím iba tieto. (Predtým som takto maniačila na šedých a konkurovala kráľovnej šedych riflí Kate Moss.) 
Hlavne, že mi v skrini stoja geniálne J Brand jeans. Áno, mám J Brand rifle. Takže budúci príspevok iné rifle alebo nohavice. Sľubujem. ;)
A konečne. Konečne idem o tri dni po troch týždňoch domov. Vybaliť kufor, prejesť sa jabĺk, vytešiť sa so psom, obehnúť mesto, ísť k starým rodičom, vykúpať sa, vyhriať sa pri krbe, napiecť prvé vianočné koláče, ktoré sa aj tak zjedia do Vianoc...to všetko je v pláne. 


8 komentárov:

  1. ten děda na kole je skvělý :D a tobě to sluší

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kočka jsi :) a krásná fotka zasněžené krajiny a dědy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky tá taška je skvelá a posledná fotka naj :) pridávam sa k sledovaniu tvojho blogu a pozývam ťa na giveaway http://fashion-paradis.blogspot.sk/2012/11/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tú istú tašku mám aj ja:D Som ju nosila na strednej ako školskú tašku

    OdpovedaťOdstrániť